T
ekvicový
Olej
Charakteristika
Tekvicový olej sa získava mechanickým lisovaním tekvicových jadier za studena, vďaka čomu sa v ňom uchováva široka škála minerálov, stopových prvkov a vitamínov ako sú vitamín E alebo Zinok.
Použitie
Tekvicový olej sa odporúča používať za studena, bez tepelnej úpravy a preto je vhodný na prípravu šalátov, nátierok, omáčok, dressingov, na dochutenie a dekoráciu varených pokrmov.
Tekvicový olej - 250ml
Tekvicovo - orechový olej 250ml
Tekvicovo - konopný olej 250ml
Tekvicovo - hroznový olej 250ml
Tekvicovo - ľanový olej 250ml
Ľanové cestoviny 300g
Konopné cestoviny 300g
Slnečnicové cestoviny 300g
Makové cestoviny 300g
Copyright © 2015 olivado.sk
Designed © 2015 Grafik mark
Programmed © 2015 finaly.net
All Rights Reserved